Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

3η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



      ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!! Καλό μήνα αγαπημένα μας παιδιά! Όλες οι κυρίες εύχονται να έχουμε ένα μήνα πλημμυρισμένο με χρώματα, αρώματα, ευωδιές και ομορφιές!
        Οι ομορφιές και τα πολύχρωμα λουλούδια έχουν φτάσει και στο μπλογκ  μας. Ο Νικόλας, φορά το μαγιάτικο στεφάνι του και μας χαμογελά. Είναι υπέροχο Νικόλα!!  Μπράβο σου!!


 Η Ιωάννα μάλλον λατρεύει τα λουλούδια. Είναι η Κυρία Λουλουδένια του σχολείου μας. Έχει φτιάξει λουλούδι εκπληκτικό με καρπούς  και σπόρους (Εξαιρετική η ιδέα σου!!), μαγιάτικο στεφάνι με λουλούδια από χαρτόνι , δύο στεφάνια με λουλούδια του αγρού, πήρε πόζα όλο νάζι και....καμαρώστε ομορφιές! Όλες οι κυρίες Ιωάννα μου σε καμαρώνουν....




Η Δέσποινα έχει ζωγραφίσει σε χαρτόνι το στεφάνι της. Χρωμάτισε με  χαρούμενα χρώματα τα λουλούδια, μα ο κόκκινος φιόγκος στο κάτω μέρος κλέβει όλη την παράσταση. Το έκοψε με το ψαλίδι και είναι έτοιμο να το φορέσει στο κεφάλι. Εκπληκτική η δουλειά σου Δέσποινα!!


Η Ξένια γιόρτασε φέτος  την Πρωτομαγιά, στην αυλή του σπιτιού της. Μάζεψε πολύχρωμα λουλούδια, έφτιαξε ένα υπέροχο στεφάνι, το φόρεσε...και μαζί με το πιο χαρούμενο χαμόγελό της, φωτογραφήθηκε. Είσαι μια κούκλα....Σε αγαπάμε πολυ!! Του χρόνου ευχόμαστε να τρέξουμε στους αγρούς, με πολλούς φίλους και να χαρούμε τον όμορφο αυτό μήνα!



Με μια αγκαλιά λουλούδια υποδέχεται η Μοσχούλα τον Μάιο. Τι όμορφα χρώματα ! Τι όμορφα λουλούδια! Γέμισε ο τόπος αρώματα και ευωδιές! Καλό μήνα Μοσχούλα. Του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί στο σχολείο μας, να μαζέψουμε πολλά λουλούδια και να κάνουμε τα μαγιάτικα στεφάνια μας. Σε αγαπάμε πολύ! Μη το ξεχνάς!!


Ο Βασίλης Άγγελος είναι πολύ χαρούμενος. Κατασκεύασε το υπέροχο λουλούδι του με καπάκια από μπουκάλια νερού και φωτογραφήθηκε μαζί του. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε η μαμά του, η χαρά του ήταν διπλή. Μία για το εκπληκτικό δημιούργημά του και μία γιατί θα έστελνε φωτογραφία του στις κυρίες. Βασίλη μου να ξέρεις μας έκανες πολύ χαρούμενες,.... περιμένουμε τη στιγμή που θα γίνουμε όλα τα παιδιά και οι κυρίες μαζί , μια μεγάλη αγκαλιά!

Το σπίτι της Αρετής, έχει μετατραπεί σε πραγματικό εργαστήρι! Πάνω στο τραπέζι άπλωσε όλα τα υλικά χειροτεχνίας, σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε δουλειά. Καλό μήνα Αρετούλα! Κάτι πολύ όμορφο ετοιμάζεις......Μα φυσικά είναι ...είναι πανέμορφο!!!  Είναι φτιαγμένο με τόσο μεράκι και τόση αγάπη!! Μπράβο σου!!! Σε αγαπάμε πολύ...Μη το ξεχνάς!



Η γλυκιά μας Ανδρομάχη , έφτιαξε με πολύ φαντασία ,όχι ένα, αλλά πολλά χάρτινα λουλούδια και μάλιστα τα ¨φύτεψε¨ σε ένα γλαστράκι. Συνδίασε πανέμορφα τα χρώματα και γέμισε η φωτογραφία ομορφιές! Κηπουρός και καλλιτέχνης!! Εκπληκτική η ιδέα σου κούκλα μου! Καλό μήνα!!

Εξαιρετική η ιδέα του Σταύρου! Πήρε πολύχρωμα χαρτιά γκοφρέ, έφτιαξε λουλούδια και με αυτά ετοίμασε το μαγιάτικο στεφάνι του. Στερέωσε κι έναν μεγάλο πράσινο φιόγκο και....έτοιμο .Σταύρο μου η κυρία Μάνια έλαβε τους χαιρετισμούς σου.....σε αγαπάει πολύ και σου στέλνει φιλάκια πολλά! Τελικά είμαστε πολύ δημιουργική ομάδα. Πόσο χαιρόμαστε!!

Ο μήνας Μάιος έφτασε και στο σπίτι του  Μιλτιάδη! Ένα πανέμορφο μπουκέτο με πολύχρωμες και μυρωδάτες πασχαλιές, το μαρτυρά. Ο Μιλτιάδης ονειρεύεται μια γη με πολύχρωμα λουλούδια , που γύρω από αυτά στέκονται όλα τα  παιδιά αγκαλιασμένα. Έφτιαξε και κουλουράκια του Μαγιού, νόστιμα και πολύχρωμα! Καλό μήνα Μιλτιάδη!!




Ο Γιώργος, μπορεί να μην κατάφερε να βγει στους αγρούς, να τρέξει, να κόψει αγριολούλουδα και να φτιάξει το μαγιάτικο στεφάνι του,   σκέφτηκε όμως κάτι διαφορετικό. Ζωγράφισε με χαρούμενα χρώματα λουλούδια και υποδέχτηκε με αυτόν τον τρόπο τον μήνα των λουλουδιών. Μας χαρίζει το πιο όμορφο χαμόγελό του και μας εύχεται  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Επίσης Γιώργο.....είμαστε τόσο χαρούμενες για σένα!


Ο Παντελής επιμένει να φτιάχνει λιχουδιές κι έτσι γλυκά υποδέχεται το νέο μήνα. Φτιάχνει και στολή ρομπότ....και πατουσάκια....και ήλιους που όλο φυσά με το καλαμάκι και όλο γυρίζουν ....γυρίζουν....γυρίζουν.... Καλό μήνα Παντελή!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου