Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

7η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Κατέφθασαν και οι γλυκές μελισσούλες στο blog μας! Ανδρομάχη μου, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η εργασία σου! Ζωγράφισες και λουλουδάκια ! Έτοιμη η μέλισσα  να ρουφήξει τη  γύρη και το νέκταρ από αυτά. Σε αγαπάμε πολύ και είμαστε τόσο περήφανες για σένα!

Ο μικρός Παντελής, έβγαλε τη γλωσσίτσα και γλυκαίνεται. Τι να τρώει άραγε; Μα φυσικά ΜΕΛΙ. Το νόστιμο και τόσο υγιεινό μέλι που φτιάχνουν οι μέλισσες. Πολύ γλυκιά και όμορφη και η κατασκευή του! Μελισσούλα με γαλάζιες κεραίες, έτοιμη να ζουζουνίσει από λουλούδι σε λουλούδι. Μπράβο Παντελη!






Η γλυκιά Άλκηστις, πάντα συνεπής στις εργασίες και τις κατασκευές που ζητάμε, φαίνεται να το διασκεδάζει πραγματικά. Μας κάνει τόσο χαρούμενες και περήφανες! Συγχαρητήρια μικρή μου! ΥΠΕΡΟΧΗ η μελισσούλα σου!

Η Δέσποινα ετοίμασε τη δική της μέλισσα. Φαίνεται να πετάει ψηλά στον ουρανό, ανάμεσα στα σύννεφα και να ζουζουνίζει χαρούμενη. Πολύ όμορφη η δουλειά σου μικρή μου. Είμαστε περήφανες για σένα!


    Να και ο Σταύρος! Κρατά περήφανος τη δική του μέλισσα και μας δείχνει πόσο καλά τα έχει καταφέρει! Συγχαρητήρια μικρέ μου. Σε αγαπάμε πολύ!


      Ο Μιλτιάδης , όσες μέλισσες είχε  σπίτι , τις συγκέντρωσε  και έφτιαξε μια μεγάλη μελισσο  -  παρέα. Νομίζω ότι είναι μια ολόκληρη οικογένεια , με το μπαμπά, τη μαμά και τα δύο παιδιά τους. Υπέροχη η ιδέα σου Μιλτιάδη! Συγχαρητήρια!


Ουπς! Τι βλέπω! κοντά στη μελισσο  -  παρέα, κατέφθασαν και μερικές πολύχρωμες πεταλούδες. 
Η Άλκηστις χρωμάτισε με χαρούμενα χρώματα την πεταλούδα της και ζωγράφισε υπέροχα τους φίλους της. Τη λιβελούλα, την πασχαλίτσα και την ακρίδα. Καλά ζουζουνίσματα...εντομο - φιλαράκια μου! Συγχαρητήρια Άλκηστις!


Ο Σταύρος προτίμησε το  γαλάζιο και το άσπρο χρώμα για τη δική του πεταλούδα. Έχοντας τεντωμένες τις δύο κεραίες της, είναι έτοιμη να πετάξει από λουλούδι σε λουλούδι, να συνομιλήσει και να διασκεδάσει με τις φίλες της. Μπράβο Σταύρο!
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου