Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

2η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

        Γεια σας παιδιά!!
Να ΄μαστε και πάλι κοντά σας. Δε σας ξεχάσαμε! Από ότι βλέπω δε μας ξεχάσατε ούτε κι εσείς! Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε να φτάνουν μηνύματά σας και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να επικοινωνούμε με όλα τα υπόλοιπα παιδιά τις δράσεις σας, την καθημερινότητά σας.
Η Μοσχούλα γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν κυκλοφορεί σε εξωτερικό χώρο ,πρέπει να φορά προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο. Μπράβο Μοσχούλα, πολύ σωστό μήνυμα μας μεταφέρεις! Όταν όμως μένει στο σπίτι, γράφει γραμματάκια και πλάθει κουλουράκια. Νόστιμα που φαίνονται !!!




Τα γραμματάκια, είναι αγαπημένη ασχολία και της Δέσποινας! Στο μαγνητικό της πίνακα έχει γράψει το όνομά της, αλλά και το όνομά της αγαπημένης φίλης της Ξένιας. Μπράβο σου Δέσποινα, είμαστε πολύ χαρούμενες για σένα! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!


Ουπς....και μια πασχαλινή ζωγραφιά από τη Δέσποινα! Πανέμορφος ο λαγός σου, αλλά εξισου υπέροχα διακόσμισες το πασχαλινό σου αβγό. Χριστός Ανέστη Δέσποινα!!

Η Μαρία με τα μαγικά της κιάλια, ψάχνει να βρει τους αγαπημένους φίλους της. Ψάχνει τις κυρίες της. Εδώ είμαστε Μαρία!! Θα τα λέμε από εδώ τώρα. Θα κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στο ωραίο μας σχολείο. Σε αγαπάμε!!
Ουπς....Τι σκαρώνουν  αυτά τα μικρά, γλυκά χεράκια; Μα τι άλλο; Πασχαλινά κουλουράκια! Μπράβο Μαρία μου, συνέχισε!!


Ο Αρσένης ζωγράφισε πολλά πασχαλινά αυγά και μας εύχεται Καλό Πάσχα! Το ίδιο του ευχόμαστε κι εμείς. Καλή Ανάσταση Αρσένη!

Κόκκινα, κατακόκκινα τα αυγά της Ξένιας, όπως το αίμα του Χριστού. Έτσι τα θέλει η λαϊκή μας παράδοση. Μπράβο Ξένια, τα έκανες υπέροχα! Ευχόμαστε να διαλέξεις το  πιο γερό και να τους νικήσεις όλους στο τσούγκρισμα.

Η Ιωάννα στέλνει σε όλους την αγάπη της, με τις όμορφες καρδούλες που ζωγράφισε και μας εύχεται Καλό Πάσχα. Όσο για τα νέα της.....ακούστε τα από την ίδια. Σε αγαπάμε πολύ Ιωάννα....Μας λείπεις...Πολύ σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί, στο ωραίο μας σχολείο! Καλή Ανάσταση!!



Ο Κωνσταντίνος έχει ετοιμάσει τα πασχαλινά του αβγά. Κόκκινα, κατακόκκινα και όμορφα διακοσμημένα, περιμένουν να δώσουν τη μάχη τους. Ποιο θα είναι το πιο γερό; Ποιο θα αντέξει τα περισσότερα τσουγκρίσματα; Καλή τύχη Κωνσταντίνε μου! Ευχόμαστε να διαλέξεις εσύ το πιο δυνατό. Χριστός Ανέστη!

Ο Γιώργος έχει ήδη διαλέξει το δικό του πασχαλινό αβγό. Γιώργο μου, πόσο θα θέλαμε να ερχόσουν με αυτό στο ωραίο μας σχολείο και να ξεκινούσαμε με όλα τα παιδιά τα αβγο-τσουγκρίσματα! Χριστός Ανέστη!

¨Μας έπιασε αυτή η κορώνα, ο κορονοιός, αλλά πάλι θα ξανασυναντηθούμε¨. Πόσο αισιόδοξο είναι το  μήνυμα που μας στέλνει η γλυκιά Δέσποινα! Πραγματικά μικρή μου θα είμαστε και πάλι μαζί, να παίζουμε και να χαιρόμαστε στο όμορφο σχολείο μας. Προς το παρόν ¨ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ¨ και περνάμε όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορούμε. Εσύ το κάνεις αυτό , με τον καλύτερο τρόπο. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά από όλες τις κυρίες.





Ο Μιλτιάδης περνά δημιουργικά το χρόνο του στο σπίτι. Έχει χτίσει τη δική του γωνιά με τα κομμάτια παζλ δαπέδου. Έχει δίπλα του τα αγαπημένα του κουκλάκια, τα βιβλία του και όλα τα υλικά για να ζωγραφίσει μια όμορφη πασχαλινή ζωγραφιά. Χριστός Ανέστη Μιλτιάδη από όλες τις κυρίες....να περνάς πάντα όμορφα!



Χριστός Ανέστη Παντελή! Πανέμορφη η ζωγραφιά σου και το μήνυμα που στέλνεις σε όλη την παρέα μας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , λοιπόν και περνάμε όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορούμε. Εσύ το κάνεις αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Όμορφη και λαχταριστή η λαγουδο-τουρτα από ζαχαρόπαστα, και ακόμη πιο όμορφη και πρωτότυπη η ζωγραφική σου πάνω στο τραπέζι , με τον αφρό ξυρίσματος του μπαμπά! Ελπίζω να μιμηθούν και άλλα παιδιά τις δράσεις σου και........ να μην φωνάζει ο μπαμπάς που τελείωσες  τον αφρό του!




Χριστός Ανέστη Άλκηστις! Τι χαρούμενα χρώματα χρησιμοποιείς στις ζωγραφιές σου!
¨ΜΕΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ¨, όπως όλοι μας βέβαια, αλλά περνάς πολύ όμορφα. Τα πασχαλινά σου αυγά κατακόκκινα και τα κουλουράκια υπέροχα και λαχταριστά. Μετά από όλα αυτά, σου αξίζει και μια βόλτα με το πράσινο ποδηλατάκι σου. Προσοχή! Όχι πολύ μακριά....ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  είπαμε!
Σ αγαπάμε πολύ , να το ξέρεις!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου